Skip til hoved indholdet
    Hjem Fælles information Værdigrundlag

Værdigrundlag

Glæde - Mangfoldighed - Udvikling (Værdigrundlag for Dagtilbuddene i Aarup)

Når vi i Dagtilbuddene Aarup værdsætter mangfoldighedses det også i personalegruppen. Vi er forskellige og har forskellige forcer. Vi har flere fagligheder. Vi har flere etniciteter. Vi har forskellige uddannelser.

Når vi værdsætter udvikling, ses det i vores faglighed. De fleste er pædagogisk uddannede og mange har yderligere et diplom modul inden for enten leg, barnets første 1000 dage, sprog og kommunikation, motorik, inklusion eller praktikvejledning. Personlige kompetencer værdsættes højt og vi sætter alle ressourcer i spil. Vi har siden 2020 været i gang med et 5-årigt udviklingsforløb omkring 'NPU (neuropsykologisk udviklingsleg)'. Vores store tværfaglige pallet er en styrke som alle enheder har gavn af. 

Når vi værdsætter glæde, ses det i vores samarbejde, til årlige fester samt årets traditioner. Årligt markerer vi vores stærke sammenhold med Aarup Børnefestival, hvor vi i samlet flok åbner dørene og inviterer byens folk, forældre, familier og andre interesserede til en begivenhedsrig eftermiddag. Der er åbent for at kommunens aktører kan optræde eller vise hvad de kan tilbyde, samt vores uddannelsesinstitutioner, UCL og PA-uddannelsen.

I Dagtilbuddene Aarup kender vi alle hinanden. Vi hjælper hinanden og laver projekter og temauger på tværs af afdelinger.

Værdigrundlag for Dagtilbuddene i Aarup.pdf

Dagtilbuddene i Aarup-området
Indre Ringvej 2
Aarup 5560

Telefon: 24 61 78 76
sytra@assens.dk

Nyttige links