Vuggestuen

Fællesskab og traditioner

Vuggestuens traditioner

Læs herunder om alle vores hyggelige traditioner. 

Bedsteforældredag

Det er altid hyggeligt med bedsteforældredag. Børnene er stolte og føler sig betydningsfulde, når de hjemmevante viser deres bedsteforældre vuggestuen frem. Og der er intet i verden så godt som bedsteforældre, der ivrigt og beredvilligt lader sig tage i hånden og føre rundt i huset og på legepladsen.
Bedsteforældrene har madpakker med, som nydes i det grønne. De kommer desuden også med to blomster, som de, sammen med deres barnebarn, planter på legepladsen, så der efterlades et minde om en dejlig dag.

Familiearrangementer

Vi inviterer i løbet af året til arrangementer hvor barnets familie inviteres. Det er forældrekaffe, julehygge og et årligt forældremøde. Vi har tradition for meget flot tilmelding og deltagelse.

Vi har også fælles for Børnehusene Aarup en årlig Markedsdag. Her åbner vi dørene og inviterer, forældre, søskende, bedsteforældre, samarbejdspartnere og andre interesserede til en festlig dag.

Fastelavn

Fastelavnsfesten foregår sammen med Solsikken og er en stor succes.
I dagene inden fastelavn har vi i forskellige grupper på tværs mødtes og klippet pynt og malet tønde, sunget sange og spillet guitar og, bagt fastelavnsboller til alle. På selve dagen bliver der slået katten af tønden i Solsikkens store fællesrum og sunget fastelavnssange hvor bl.a. børnene på skift kan komme ind i rundkreds og vise, hvor fine de er i deres kostumer. Vi slutter af med at spise bollerne med farvet glasur

Påskefrokost

Påskefrokosten holder vi også sammen med Solsikken. Vi starter med fællessang, hvorefter vi leder efter små rosinpakker, som påskeharen har gemt til os. Bagefter spiser vi en dejlig påskefrokost ved festligt udsmykkede borde.
Det er børnene selv, der pynter og dækker vores festborde.

Julefrokost

Vores fælles julefrokost i Møllebakken er kulminationen på vores julehygge. 
Børnene dækker de store borde med pynt, gran og service, og vores ernæringsassistent fremtryller en lækker julefrokostmenu til os. Før vi går til bords hygger vi os med julesange.

Fødselsdage

At have fødselsdag er noget ganske særligt.
Fødselsdagsbarnet får en hjemmelavet gave og vi synger fødselsdagssang, laver raketter, og har lys og flag på bordet.
Forældrene er velkomne til at deltage og medbringe noget til uddeling. Vi anbefaler små portioner og gerne frugt eller andre lækkerier uden for meget sukker.