Skip til hoved indholdet
    Hjem Dagplejen Mød dagplejerne Anne Hansen

Anne Hansen

Om mig

Jeg hedder Anne og jeg er en årgang 1964. Jeg er gift med Bjarne og vi har 3 børn, Thomas fra 1990, Lars fra 1991 og Lene fra 1994. Jeg har været ansat som dagplejer siden 1993. Før jeg blev dagplejer var jeg butiksassistent i en Brugs.

Jeg bor i et gammel hvidt hus med stor græsplæne og gårdsplads, som flittigt bliver brugt. Jeg bor tæt på skov og fodboldbanerne, hvor vi tit går ned og leger.

Som dagplejer lægger jeg vægt på/mine værdier

Jeg vægter bevægelse og at røre sig højt. At gå og løbe på ujævnt terræn, at få masser af frisk luft og følge med i, når årstiderne skifter.

En typisk dag i min dagpleje

Hverdagen prøver jeg, at gøre så afvekslende som muligt dog med faste spisetider for formiddagsmad og frokost. Hver anden fredag går vi i tumlesalen i Drømmebakkens børnehave. En til to gange om ugen går vi i skoven. Derudover tager vi Christiniacyklen og kører ture. Om sommeren tager vi nogen gange madpakker med. Vi går desuden på biblioteket, oftere om vinteren end om sommeren.

Højtider

Til højtiderne laves der forskellige aktiviteter, både herhjemme og i legestuen. Til fastelavn klæder vi os ud og slår til tønde. Vi laver pynt op til påske, holder dagplejedag den 2. maj. De små synger sammen i september, vi afholder motionsløb fredag i uge 41, vi går i kirke op til jul, hvor der også laves julegaver og afholdes julefrokost for de små.

Uddannelse/kurser

Grundkursus i dagplejen

Førstehjælpskursus og hjertemassage

Husdyr

Jeg har en kat.

Dagtilbuddene i Aarup-området
Indre Ringvej 2
Aarup 5560

Telefon: 24 61 78 76
sytra@assens.dk

Nyttige links