Skip til hoved indholdet
    Hjem Børnehaven Drømmebakken Hverdagsliv

Hverdagsliv

Vi åbner hver dag kl. 6.30

Vi har morgenmad til kl. 7.30, hvor vi tilbyder havregryn og rugfras. Vi gør meget ud af, at morgenstunden skal være stille og hyggelig.

Der er altid kaffe og te på kanden til jer forældre; Vær så god og tag en kop!

Formiddagsmaden spises i grupperne til morgensamling mellem 8.30 og 9. Det vil som regel være frugt, måske suppleret med hjemmelavet knækbrød.

Herefter fordeles børnene i værksteder eller i kontaktgruppen. Der kan være fastlagte aktiviteter og der kan være frie legegrupper.

Sammen med eller før frokost har børnene en samling, hvor vi synger, laver bordteater, rim og remser eller andet. Børnene har faste spisegrupper.

Når vi tager på tur, er der madpakker med. Mellem og ældste børnene er som regel på tur 1 gang om ugen.

Efter frokost puttes sovebørn, mens de andre børn er ude. I dette tidsrum afvikler de voksne deres pauser.

Eftermiddagsmad spiser vi samlet i køkkenet kl. 14.00

Når mor eller far skal gå…

I Drømmebakken har vi en 'vinke-person' som har tid til at modtage barnet, vinke til mor eller far, samt hjælpe i gang med dagen, hvis det er nødvendigt. Vi vil gerne at I bruger denne voksne, så de andre kan forblive fordybet med børnene.

Hvem kommer i dag – og hvem er gået hjem….

Det er vigtigt at I som forældre giver besked over vores børne-intra, hvis jeres barn holder en fridag, ferie dag eller er syg.

Når I går hjem fra børnehaven, vil vi bede jer om at hjælpe jeres barn med at rydde op, og det er meget vigtigt, at I både siger farvel til en voksen og trykker ud på skærmen.

Drømmebakken lukker kl. 17, dog fredag kl. 16.

Dagtilbuddene i Aarup-området
Indre Ringvej 2
Aarup 5560

Telefon: 24 61 78 76
sytra@assens.dk

Nyttige links